Читај ми!

Vremenska prognoza - 6. februar

Pretežno sunčano. Temperatura od 10 do 15 stepeni, u Beogradu oko 13. Uveče postepeno naoblačenje, u toku noći na severu Vojvodine mestimično s kišom, koja će sutra zahvatiti veći deo Srbije, a na planinama i sneg.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

06.02.2022. Nedelja: Ujutro mestimično slab mraz, po kotlinama i duž rečnih tokova na zapadu i jugozapadu lokalna pojava magle. Tokom dana pretežno sunčano. Uveče i tokom noći postepeno naoblačenje, tokom noći u Vojvodini ponegde kiša. Vetar slab i umeren, južnih smerova. Najniža temperatura od -3 do 2 stepena, najviša od 10 do 15 stepeni.

07.02.2022. Ponedeljak: Oblačno s kišom, na planinama sa snegom. Uveče i tokom noći sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima jugozapadne, centralne i južne Srbije, a u Vojvodini prestanak padavina, zatim i razvedravanje. Vetar slab i umeren, pre podne južni i  jugozapadni, sredinom dana na severu i zapadu, a posle podne u ostalim krajevima u skretanju na severozapadni i u pojačanju. Najniža temperatura od -2 do 7 stepeni, najviša od 7 do 11 stepeni, posle podne u padu. Upozorenje: Sneg,  formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

08.02.2022. Utorak: Umereno do potpuno oblačno i vetrovito, na jugu i jugozapadu još ponegde sa slabim snegom, a na severu zemlje i u Negotinskoj Krajini pre podne pretežno sunčano. Vetar umeren i jak, severni i severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 3 stepena, najviša od 4 do 10 stepeni

09.02.2022. Sreda: Malo toplije. Pre podne pretežno oblačno i uglavnom suvo, posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4 stepena, najviša od 7 do 13 stepeni

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 10.02.2022. do 14.02.2022.)
U četvrtak i petak pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine. Za vikend prolazno naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom, temperatura u padu. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво