Vremenska prognoza - 1. februar

Oblačno i hladnije, mestimično sa snegom, a više padavina očekuje se na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na severu i u Timočkoj Krajini umereno i potpuno oblačno, ponegde sa slabim mešovitim padavinama: kišom, susnežicom i snegom, a uveče kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab i umeren, na severu povremeno jak, severni i severozapadni. Najviša temperatura od 0 na jugu do 5 stepeni na severu zemlje i u Timočkoj Krajini.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

01.02.2022. Utorak Pretežno oblačno i hladnije. Na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa snegom. Više padavina se očekuje na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, na severu povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 1, najviša dnevna od 0 do 5 stepeni.  Upozorenje: Formiranje/povećanje snežnog pokrivača ≥ 5cm za 6h, verovatnoća 95%.

02.02.2022. Sreda Pretežno oblačno, na severu sa mešovitim padavinama (kiša, susnežica i sneg), u ostalim krajevima sa snegom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 0, najviša dnevna od 1 do 6 stepeni. Upozorenje: Formiranje/povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 95%.

03.02.2022. Četvrtak Pretežno oblačno, na severu mestimično sa kišom ili susnežicom, u ostalim krajevima mestimično sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 1, najviša dnevna od 0 do 5, u Timočkoj krajini oko 7 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 95%.

04.02.2022. Petak Promenljivo oblačno, toplije i suvo, na severu sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 1, najviša dnevna od 2 do 8 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 05.02.2022. do 09.02.2022.)
Promenljivo i toplije, i u većini mesta suvo, samo ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво