Читај ми!

Vremenska prognoza - 15. januar

Do kraja dana u većem delu umereno oblačno. Na severu i istoku Srbije duži sunčani intervali. U brdsko - planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije ponegde provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno i jak, zapadni i severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju. Najviša temperatura od 4 do 10 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

15.01.2022. Subota Ujutro slab do umeren mraz, a ponegde i kratkotrajna magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, na severu sa sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije uz provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 4, a najviša od 4 do 10 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 80%. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 95%.

16.01.2022. Nedelja Ujutro mestimično magla uz slab, ponegde i umeren mraz, u toku dana preovlađivaće sunčano. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -6 do -1, a najviša od 3 do 8 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 80%.

17.01.2022. Ponedeljak Ujutro mestimično kratkotrajna magla i slab mraz, u toku dana preovlađivaće sunčano. Posle podne i uveče jače naoblačenje, najpre na severu i istoku koje će u toku noći usloviti slabu kišu. Vetar slab do umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 3 do 9 stepeniUpozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 80%.

18.01.2022.  Utorak Ujutro ponegde slab mraz, u toku dana umereno i potpuno oblačno, u nižim predelima sa kišom i snegom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Vetar slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, a najviša od 2 do 6 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 19.01.2022. do 23.01.2022.)
Umereno do potpuno oblačno, uz pad temperature, u pojedinim danima mestimično sa kišom i snegom. Krajem perioda oblačno, hladno, mestimično sa snegom. 

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво