Читај ми!

Spremite se za hladnije dane – temperature niže za 10 stepeni, očekuje se i sneg

U periodu pred nama osetno hladnija vazdušna masa spušta temperaturu za 10 stepeni i lagano nas priprema za kalendarsku zimu. Tokom večeri očekuje se kiša u većem delu zemlje. Osim na planinama, sneg je moguć i u nižim predelima.

Prvi radni dan ove nedelje obeležiće temperature niže nego prethodnih dana. Jutarnja od četiri do devet, a najviša dnevna temperatura biće od šest do 12 stepeni. Dalje zahlađenje očekuje se posle podne i u večernjim časovima.

Prema prognozama RHMZ-a, vreme će danas biti umereno do potpuno oblačno. Na severu suvo, dok se južnije od Save i Dunava očekuju padavine.

Mestimično će biti kiše. Sneg će padati na planinama, a moguće je i da, usled niskih temperatura krajem dana i u toku noći, padne i u nekim nižim predelima.

U Beogradu će tokom većeg dela dana biti suvo, sa temperaturom do osam stepeni. Hladnije vreme sa kišom očekuje se u večernjim satima.

Hladnija vazdušna masa donosi nam za 10 stepeni niže temperature nakon vikenda koji je podsetio na proleće.

Početak nedelje pratiće slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni.

Hladniji od ponedeljka biće utorak, sa maksimalnom temperaturom do sedam stepeni, dok će u sredu biti nešto toplije, sa dužim sunčevim intervalima i temperaturom do maksimalnih 16 stepeni.

Najniža temperatura do predstojećeg vikenda ići će do minus pet stepeni.  

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво