Vremenska prognoza - 24. novembar

Pretežno sunčano, a na istoku, jugu i jugoistoku zemlje umereno i potpuno oblačno i suvo. Vetar slab promenljiv, posle podne i tokom noći u skretanju na jugoistočni i u pojačanju. Najviša temperatura od 6 do 10 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

24.11.2021. Sreda Ujutro u severnim, zapadnim i centralnim krajevima Srbije hladno sa slabim mrazem, u većem delu i sa maglom, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano, a na istoku, jugu i jugoistoku pretežno oblačno i suvo. Vetar slab, promenljiv, uveče i tokom noći u košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju. Najniža temperatura od -4 na severu do 6 na istoku, najviša od 6 do 10 stepeni, u mestima sa dužim zadržavanjem magle malo hladnije. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200m, verovatnoća 90%.

25.11.2021. Četvrtak Ujutru na zapadu i jugu Srbije ponegde magla. Tokom dana u većem delu pretežno sunčano i osetno toplije, u Timočkoj Krajini tmurno i hladnije. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, a u južnom Banatu povremeno i olujni, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 5, najviša u većini krajeva od 10 do 14 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 7 stepeni. Upozorenje: MAGLA-Horizontalna vidljivost <200m, verovatnoća 90%. Udari vetra > 17m/s, verovatnoća 90%.

26.11.2021. Petak Promenljivo oblačno i u većem delu toplo i vetrovito, samo u Timočkoj Krajini tmurno i hladnije, mestimično sa kišom. Vetar umeren i jak, a u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno i olujni, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 7, najviša u većini krajeva od 9 do 14 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 5. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 90%.

27.11.2021. Subota Promenljivo oblačno i u većem delu toplo i vetrovito, samo u Timočkoj Krajini tmurno i hladnije, mestimično sa kišom. Vetar umeren i jak, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 9, najviša u većini krajeva od 11 do 17 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 7.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 28.11.2021. do 02.12.2021.)
Od nedelje do utorka promenljivo, povremeno s kišom. Početkom sedmice biće osetno hladnije, pa se na planinama očekuje sneg, a slab slab sneg je ponegde moguć i u nižim predelima. U utorak slabljenje i prestanak padavina. Krajem perioda suvo.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво