Читај ми!

Ponovo upaljen meteo-alarm, promenljivo do utorka

Žuti meteo-alarm, koji označava potencijalno opasno vreme, upaljen je za celu Srbiju, osim Bačke, objavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prema prognozi RHMZ-a, danas će biti toplo, na severu pretežno sunčano, u ostalim predelima promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne. 

Juče su veoma moćni olujno-gradonosni oblaci zahvatili veći deo Srbije, pa je sistem odbrane od grada dejstvovao u punom kapacitetu i do popodnevnih sati ispaljeno je 838 raketa. 

U Beogradu će prvog dana vikenda biti pretežno sunčano, u najtoplijem delu dana 27 stepeni.

U nedelju prolazno naoblačenje mestimično s kišom, kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, koje će ujutru zahvatiti Vojvodinu, pre podne proširiće se i na ostale predele Srbije. Posle podne postepeno razvedravanje.

Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 18, a najviša od 22 do 26 stepeni.

Prvog dana naredne sedmice promenljivo oblačno i svežije, na istoku zemlje, kao i u brdsko-planinskim predelima ponegde kratkotrajna kiša i pljuskovi. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 14, a najviša od 18 do 23 stepena.

U utorak promenljivo oblačno i sveže, u brdsko-planinskim predelima retka pojava kratkotrajnih pljuskova. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 21 do 26 stepeni.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво