Читај ми!

Vremenska prognoza - 29. april

Pretežno sunčano i osetno toplije, samo u Timočkoj Krajini oblačno, ponegde sa sipećom kišom. Kasno po podne i uveče u svim krajevima prolazno naoblačenje. Najviša temperatura od 22 stepena do 25 stepeni, u Timočkoj Krajini svežije. U Beogradu tokom dana sunce, predveče oblaci. Temperatura do 24 stepena. 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

29.04.2021. Četvrtak: Ujutro na severozapadu Srbije, u Timočkoj Krajini i po pojedinim kotlinama niska oblačnost, a u ostalim krajevima pretežno vedro. U toku dana osetno toplije i u većem delu pretežno sunčano, osim u Timočkoj Krajini, gde će se zadržati oblačno, ponegde sa rosuljom. Kasnije posle podne, uveče i noću prolazno naoblačenje sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše. Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni, krajem dana u slabljenju i skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 22 do 25 stepeni, samo u Timočkoj Krajini svežije, od 15 do 20 stepeni.

30.04.2021. Petak: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i u većem delu suvo. Kratkotrajna kiša biće lokalnog karaktera. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 24 do 27 stepeni.

01.05.2021. Subota: Veoma toplo za ovo doba godine. Ujutro i pre podne pretežno sunčano, a posle podne naoblačenje. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i na planinama u pojačanju. Najniža temperatura od 10 do 15, a najviša od 26 do 30 stepeni.

02.05.2021. Nedelja: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dalje toplo. Pojava kratkotrajne kiše biće lokalnog karaktera. Vetar umeren, ponegde i jak, jugozapadni, krajem dana i noću u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 17, a najviša od 25 do 30 stepeni. U toku noći zahlađenje.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво