Читај ми!

Vremenska prognoza - 2. januar

Lepo vreme i drugog dana 2021. godine. Pretežno sunčaon i toplo sa temperaturom do 14 stepeni. U košavskom području vetrovito. Od sutra stiže naoblačenje, moguća je kiša i pad temperature.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

02.01.2021. Subota: Jutro na zapadu, jugozapadu i jugoistoku zemlje ponegde kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni,od sredine dana u košavskom području u pojačanju, na jugu Banata se očekuju udari olujne jačine.  Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 8 do 14 , u Timočkoj Krajini oko 6  stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

03.01.2021. Nedelja: Toplo, tokom dana postepeno naoblačenje, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak i olujni, jugoistočni, u toku noći u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša od 9 do 12 stepeni,  u Timočkoj Krajini oko 6 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

04.01.2021. Ponedeljak: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, najviša dnevna od 7  do 11 stepeni.    

05.01.2021. Utorak: Pretežno oblačno, ujutro i pre podne ponegde sa kišom, u višim predelima sa snegom. Od sredine dana prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5 stepeni. najviša dnevna od 6 do 11 stepeni.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво