Читај ми!

Vremenska prognoza - 4. decembar

Pre podne više oblaka, od podneva više sunca. Duvaće košava. Biće malo toplije u većini krajeva. Najviša temperatura od 8 do 13, u Timočkoj Krajini hladnije. U Beogradu 10 stepeni. 


Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)


04.12.2020. Petak: U većem delu vetrovito, suvo i još malo toplije. Ujutro i pre podne umereno i potpuno oblačno, a od sredine dana više sunčanih intervala, samo će se na istoku i jugoistoku zadržati oblačno, ponegde sa slabom kišom. U Timočkoj Krajini hladnije uz mogućnost provejavanja slabog snega. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, u košavskom području jak i olujni. Najniža temperatura od 0 do 7, najviša od 8 do 13 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 3 stepena. Upozorenje - opasna pojava: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 90%.

05.12.2020. Subota: U većem delu pretežno sunčano i još malo toplije. U Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, moguća je slaba kiša. Vetar slab i umeren, u višim planinskim predelima i u košavskom području jak, južni i jugoistočni, a u južnom Banatu i olujni. Najniža temperatura od 1 do 7, najviša od 9 do 14 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 5 stepeni. Upozorenje - potencijalno opasna pojava: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 90%.

06.12.2020. Nedelja: U većini mesta malo do umereno oblačno, vetrovito i toplo. U Timočkoj Krajini oblačno i tmurno, moguća je slaba kiša. Uveče i tokom noći ka ponedeljku prolazno naoblačenje sa jugozapada, koje će mestimično usloviti slabu kišu. Vetar umeren i jak, na planinama i u košavskom području jak i olujni, južni i jugoistočni . Najniža temperatura od 2 do 9, najviša od 11 do 15, u Timočkoj Krajini oko 7 stepeni. Upozorenje - opasna pojava: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 90%.

7.12.2020. Ponedeljak: Umereno i potpuno oblačno, na istoku i jugoistoku mestimično s kišom uglavnom slabog intenziteta. Vetar umeren i jak, na planinama i u košavskom području jak i olujni , južni i jugoistočni, posle podne u kratkotrajnom slabljenju. Najniža temperatura od 3 do 7, najviša od 7 do 10, u Timočkoj Krajini oko 5 stepeni. Upozorenje - opasna pojava: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 90%. 

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 08.12.2020. do 12.12.2020.)
U većini dana suvo i vetrovito, sa umerenim i jakim, na području južnog Banata i olujnim jugoistočnim vetrom i temperaturom i dalje iznad prosečnih vrednosti. Samo će u sredu i četvrtak biti pretežno oblačno mestimično s kišom.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво