Vremenska prognoza - 25. mart

Sneg kojeg su mnogi ostali željni ove zime izgleda da je rešio da nam se oduži na početku proleća. Ovako će padati bar do sutra veče, a onda slabije sve do petka. Početkom sledeće sedmice vraća nam se proleće a do tada biće i vetra i padavina, a temperature ujutru od minus tri do najviše 4 stepena tokom dana. Zima koja se vratila u Srbiju, odagnala je poslednju želju da boravimo napolju, pa se može reći da nam vreme ide na ruku.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

25.03.2020. Sreda: Oblačno, mestimično sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača Posle podne postepeno slabljenje i kratkotrajni prestanak snega. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak istočni, jugoistočni, na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -3 do 0, najviša dnevna od 0 do 4. Upozorenje: Manje povećanje visine snežnog pokrivača, Udari vetra > 17 m/s verovatnoća 95%. 

26.03. 2020. ČetvrtakUmereno do potpuno oblačno i toplije, pa se u većini mesta očekuje prelazak snega u kišu, osim na planinama. Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na istoku i u Podunavlju povremeno i jak. Najniža temperatura od -2 do 0, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, Udari vetra > 17 m/s verovatnoća 95%.

27.03.2020. PetakUmereno do potpuno oblačno i još malo toplije, na severu suvo, u južnim i centralnim predelima mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom, uz postepen prestanak padavina. Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na istoku i u Podunavlju povremeno i jak. Najniža temperatura od 0 do 4 , najviša dnevna od 9 do 14 stepeni.

28.03.2020. Subota: Promenljivo oblačno, još toplije. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 2 do 5, najviša dnevna od 11 do 16 stepeni. Usled visoke temperature očekuje se intenzivno topljenje snega na planinama. Upozorenje: Otapanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 28.03.2020. do 01.04.2020.)
Promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa temperaturama oko prosečnih vrednosti, krajem perioda svežije.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво