Konstitutivna sednica opštine Medveđa

Na izborima održanim u Medveđi 8. septembra građani su poverenje dali listi SNS-SPS-Jedinstvena Srbija, koja je osvojila 18 od ukupno 25 odborničkih mesta. Novu vlast formirali su samostalno.

Opštinu Medveđa će i u narednom četvorogodišnjem mandatu voditi Nebojša Arsić iz Srpske napredne stranke.Uz ulaganje države u Sijarinsku Banju predstoji i završetak velikog broja započetih projekata.

„Nema sela u kojem se ne rade putevi.Mi smo u prethodnom periodu uradili 130 km, u ovoj godini 44, a radimo sad sa mašinama, malte ne do svake mahale prilaz,malte ne do svake kuće, cilj je da to i u narednoj godini nastavimo, da budemo otvoreniji prema građanima", kaže Arsić.

I na čelu Skupštine opštine bez promena. Podršku odbornika ponovo je dobio najmlađi među njima, dvadesetdevetogodišnji turizmolog Milan Stevanović.

„Lično smatram da ne bi trebalo da se delimo nego da svi zajedno radimo u interesu ovih građana", navodi stevanović i dodaje da će podjednako komunicrati i sa građanima i sa odbornicima.

Odbornik Partije za demokratsko delovanje, stranke koja je bila u vlasti u proteklom sazivu nije prisustvovao glasanju, dok su dva odbornika koalicije Alternative za promene i Demokratske partije tokom glasanja bili uzdržani.

„Ja se nadam da će bolja saradnja da bude na ovom sazivu, a vi kao stranka koja ste veći broj glasova , normalno sad vi možete da formirate vlast u celini", poručio je Femija Bejić, odbornik AP-DP.

Za zamenike predsednika opštine i predsednika Skupštine opštine Medvedja izabrani su Goran Ivanović i Gorana Bajović iz srpske napredne stranke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво