Prvo kolo Memorijalnog turnira RTS-a

U Kragujevcu je počeo sedmi kvalifikacioni turnir u malom fudbalu u okviru grupe Gradovi turnira „Igrajmo za 16” koji se igra u čast radnika RTS-a koji su poginuli u NATO bombardovanju 1999. godine.

U Kragujevcu su tokom vikenda odigrane četiri utakmice prvog kola Memorijalnog turnira RTS-a. Na parketu hale „Jezero” prvi su izašli prošlogodišnji pobednici turnira - ekipa Namenske - i odigrali utakmicu bez golova protiv ekipe Policijske uprave Kragujevac, koja prvi put učestvuje na Memorijalu RTS-a.

„I hala Jezero i Grad Kragujevac i ove godine maksimalno će se potruditi da obezbede dobre uslove svim sportistima i da iz našeg grada na završni turnir ode najbolja ekipa”, kaže Nikola Urošević, pomoćnika gradonačelnika za sport Grada Kragujevca.

Vojska Srbije je bila bolja od ekipe Auto Marica pobedivši rezultatom 3:0 dok je Dak mjuzik šop savladao ekipu OŠ „Svetozar Marković” rezultatom 2:0. Najefikasniju utakmicu na turniru odigrale su ekipe SUR Krčma i Sportski klub Fitnes, nerešenim rezultatom 4-4.

Prošle godine za trofej pobednika u Kragujevcu takmičilo se osam ekipa, a sada ih je 16 zahvaljujući saradnji sa ligom Arena sport.

„Nadamo se i ove godine dobrom rezultatu, možda i pobedi, zašto da ne, mada je ovde u prvom planu humanitarni karakter a rezultat je u drugom planu”, ističe Dejan Dimitrijević, iz ekipe OŠ „Svetozar Marković”.

Utakmice drugog kola na programu su narednog vikenda. Organizator takmičenja u Kragujevcu je Dopisništvo RTS-a, uz podršku Sportskog centra „Mladost” i Grada Kragujevca, Sportski centar „Arena”, a ko je pobednička ekipa, znaće se poslednjeg vikenda u martu.



Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво