Читај ми!

Prefarbane table sa imenom Đinđića

Nepoznate osobe prefarbale table sa imenom pokojnog premijera Zorana Đinđića u ulici u Kragujevcu koja nosi njegovo ime. DS najoštrije osudio taj čin i pozvao nadležne da što pre uhvate počinioce.

Table u ulici koja nosi ime Zorana Đinđića u centru Kragujevca prefarbane su sivom bojom. Pošteđena je jedino bronzana spomen ploča u uglu Đinđićeve i Ulice Nikole Pašića.

Zlatko Milić, sekretar Gradskog veća Kragujevca, potvrdio je RTS-u da će komunalna policija i radnici Komunalnog preduzeća "Niskogradnja" u najkraćem roku izaći na lice mesta i očistiti table sa imenom Zorana Đinđića.

Nakon što su, za sada nepoznate osobe, sivom bojoj prefarbale table sa imenom Zorana Đinđića, oglasio se Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu.

Predsednik kragujevačkih demokrata Dušan Obradović rekao je RTS-u da ne smatra da iza ovog čina stoji neka od političkih partija, ali da najoštrije osuđuje taj čin koji ima jasnu poruku da se pod znak pitanja stavljaju osnovne vrednosti, kako moralne, tako i političke, rekao je Obradović.

On je pozvao gradsku vlast da u što kraćem roku naloži službama da se table očiste.

U policijskoj upravi u Kragujevcu RTS-u je rečeno da niko nije prijavio taj vandalizam i da čine sve da otkriju počinioce.

Gradski odbor stranke Zajedno za Šumadiju najoštrije je osudio vandalski čin i pozvao nadležene da u što kraćem roku pronađu počinioce i kazne ih.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво