GO SNS Šabac predao žalbu Upravnom sudu

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac predao je Upravnom sudu žalbu na odluku Gradske izborne komisije kojom se poništavaju izbori u Šapcu.

"Očekujemo pravednu odluku Upravnog suda u zakonskom roku. Verujemo u institucije sistema od kojih očekujemo da zaštite izbornu volju građana i spreče krađu koju pokušava da sprovede Nebojša Zelenović", navedeno je u saopštenju GO SNS Šapca.

Ističu da je brutalno prekrajanje slobodne volje građana, iskazane na demokratskim izborima, nedopustivo i da će se SNS boriti za glas naroda svim pravnim sredstvima.

"Jasno je svima da Nebojša Zelenović izmišlja probleme sa procedurom, dok u stvari ima problem sa rezultatom. A rezultat je na strani Srpske napredne stranke, koja je dobila čak 11.229 glasova više od Zelenovića", ističe se u saopštenju.

Kako je RTS-u potvrđeno, Upravni sud je danas do 15 časova primio dve žalbe protiv odluke Gradske izborne komisije u Šapcu kojom se poništavaju izbori za odbornike Skupštine grada Šapca.

Upravni sud će odluke o žalbama doneti najkasnije u roku od 48 časova od dostavljanja odgovora na žalbu Gradske izborne komisije u Šapcu, sa svim spisima predmeta, navode iz suda.

Izbori se ponavljaju na svih 100 biračkih mesta u Šapcu.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво