Dženifer plače, Bred je nežno ljubi – taj film želimo da gledamo

Srca mnogih širom sveta rastopila su se danas gledajući fotografije Breda Pita i Dženifer Aniston na dodeli SAG nagrada. Pa i moje. I sve me podsetilo na jednu pesmu Tome Zdravkovića...

Ona očarano sedi u publici i gleda ga dok drži govor po preuzimanju nagrade.

On stoji u bekstejdžu i gleda preko ekrana dok ona preuzima svoju nagradu. Smeje se i cupka.

Zatim se sreću i gledaju jedno u drugo, ozarenih lica, širokih osmeha. Čestitaju.

Ona odlazi dok joj on čvrsto drži ruku i osmehuje se. Kao da govori "ostani, ostani bar još sekund!". Oh, i moje srce udara.

Niko se više i ne seća za šta je Bred nagrađen, a za šta Džen. I šta su, zaboga, SAG nagrade?! Nije ni važno, pa, pogledajte ih samo...

A i Dženifer Lopez je ponovo briljantno izgledala na crvenom tepihu, u 50. godini, i osvojila nagradu. Ali ni to više nije važno.

Bukvalno je, što bismo mi u Srbiji rekli, "džabe krečila"...

I svi milijarderi u Davosu postali su nevažna tema, i sporazum o Libiji i brojne crne hronike (gle čuda)...

Vest o susretu Breda i Džen, bivšeg para, obišla je svet za samo nekoliko sati. Pitanje je uopšte da li je to i vest, verujem da su se sretali i ranije na sličnim dodelama.

Ma, zar je i to uopšte važno? Pa, u njihovim očima sijaju iskrice!

To je bio jedan od najčitanijih tekstova na našem sajtu, a verujem i na drugim. Društvene mreže su se usijale od GIF-ova, duhovitih montaža, fotografija. Nesuđeni gospodin i gospođa Smit...

Osetila sam radovanje drugih širom planete. Osetila sam i da svi mediji navijaju za njihovo pomirenje. Kao u inat svima koji su govorili da je večna ljubav na sceni nemoguća. Nekog žara tu još ima...

Večita devojčica i večiti dečak posle mnogo godina uslikani srećni. A oboje na vrhuncu karijere i nikad lepši! Kako je lepo primetio jedan novinar Gardijana, čak su im i frizure slične. Sve kao nekad.

Za trenutak je izgledalo kao da smo se vratili u prošlost, pre Bredovog braka sa Anđelinom Džoli, i gledali ih kako zajedno osvajaju svet.

Da li samo i dalje verujemo i hepiend ili smo pali na dobar marketing?

Svakako je fotograf najviše profitirao. Verovatno nije ni zamišljao da će se jednim škljocem fotoaparata proslaviti u sekundi. I doneti radost širom sveta.

Ni to nije važno, samo nek su oni nama srećni. I dok čitam tekstove i gledam njihove fotografije, nikako mi iz glave ne izbija jedna pesma Tome Zdravkovića. Ovako ide tekst:

"Ispod palme na obali mora
rastaju se dvoje sa suzama
već je zora počela da rudi
ona plače, on je nežno ljubi

Ona plače, on je nežno ljubi
za njih dvoje više sreće nema
od sutra će samo jedno leto
da ostane samo uspomena..."

Ako me univerzum čuje, neće dozvoliti da ova vest ostane samo uspomena. Zbog hepienda kažem.

A malo i da udarim kontru Anđelini Džoli što je Srbe razbesnela filmom "U zemlji krvi i meda".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво