Saša Radulović predsednički kandidat DJB

Kandidat pokreta "Dosta je bilo" na izborima za predsednika Srbije biće Saša Radulović. "Ako je neko borac protiv Vučića, to sam ja. Ja mislim da ću ući u drugi krug", rekao je Radulović posle sednice Skupštine DJB.

Saša Radulović je rekao da su izbori referendum protiv Aleksandra Vučića i da ulazeći u predsedničku trku žele da povećaju izlaznost i da dođu bar do svojih glasača.

"Naša motivacija je pobeda protiv Vučića, a pobeda je moguća jer je Vučić ranjiv. Za nas je cilj pobeda Aleksandra Vučića", rekao je Radulović.

Taj pokret je odlučio da sednicu Skupštine DJB održi dva dana pre nego što je bilo planirano zbog, kako su naveli, "haosa koji predsednik Vlade pravi raspisivanjem izbora u najkraćem mogućem roku".

DJB je naveo da je cilj tog pokreta na predsedničkim izborima pobeda kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

"Ovi izbori su referendum protiv Vučića, a ne izbori za ovog ili onog protivkandidata. Smatramo da nije bitno da li je predsednički kandidat naš ili neki drugi. Važno je samo da zadovoljava crvene linije politike i da ima najbolje šanse da pobedi. Jedino pobeda protiv Vučića nas dovodi u poziciju da spasemo Srbiju", navodeo je ranije danas taj pokret.

Pokret je ocenio da je jedini način da se pobedi na predsedničkim izborima da se biračko telo motiviše da izađe na izbore i glasa protiv Vučića.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво