Demokratska stranka Srbije i Dveri predali listu

Predstavnici Demokratske stranke Srbije i Pokreta Dveri predali su izbornu listu "Dveri-DSS-Sanda Rašković Ivić-Boško Obradović" Republičkoj izbornoj komisiji. Kako javlja izveštač RTS-a, koalicija je zaboravila da donese u RIK elektronski format liste.

Sanda Rašković Ivić, predsednica Demokratske stranke Srbije je prva na izbornoj listi, a Boško Obradović, predsednik pokreta Dveri je drugi na listi.

Rašković Ivić je rekla novinarima, posle predaje liste, da uprkos proganjanjima u poslednje vreme, koalicija oko DSS-a će istrajati u nameri da oslobodi Srbiju od Vučića i da neće dozvoliti da zemlja bude Vučićeva prćija.

Prema njenim rečima, koalicija se zalaže da Srbija ne uđe u NATO, kao i da se problem Kosova vrati u UN.  

Ističe da iako je "prava salva osuda uvreda provlačenja kroz blato pala na moj račun nećemo se na to osvrtati", i dodaje da će kampanja biti pozitivna i da će biračima ponuditi pravu stvar. 

Lider Dveri je poručio da na ovim izborima birači imaju za koga da glasaju, da nisu svi isti i "da ne moraju više da biraju između Vučića i Pajtića, da imaju jednu treću opciju, jedan treći put oličen u zajedničkoj patriotskoj koaliciji Dveri - DSS". 

Obradović je rekao da je lista simbolično predata u pet do 12 i da je na kutijama bila ispisana poruka - sreća.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво