Читај ми!

Pobeda SNS i na lokalnim izborima

Srpska napredna stranka osvojila je većinu i na lokalnim izborima u Pećincima, Boru, Negotinu i Aranđelovcu, pokazuju preliminarni rezultati.

Preliminarni rezultati glasanja na lokalnim izborima u Pećincima, Boru, Negotinu i Aranđelovcu pokazuju da je Srpska napredna stranka osvojila većinu u tim opštinama, rečeno je agenciji Beta u toj stranci.

Kako su naveli, na osnovu 76 odsto prebrojanih glasova u Pećincima SNS je osvojila 48,48 odsto, na drugom mestu je grupa građana, a slede Demokratska stranka sa 12,49 odsto glasova i Socijalistička partija Srbije sa 8,29 odsto.

U Negotinu, na osnovu 63 odsto prebrojanih glasova, SNS je osvojila 42,49 odsto, SPS 28,46 odsto, Liberalno-demokratsa partija 14,95 odsto, DS sedam odsto i Vlaška demokratska stranka pet dosto.

Naveli su da je u Aranđelovcu na osnovu prebrojanih 39 odsto glasova SNS osvojila 54,47 odsto glasova, SPS 13 odsto i Demokratska stranka Srbije 6,11 odsto.

U Boru je prebrojano 27 odsto glasova i u tom gradu SNS je osvojila 52,28 odsto, a SPS je 15,82 odsto, kazali su agenciji Beta u sedišstu SNS u Beogradu i dodali da još nemaju preliminarne rezultate lokalnih izbora u Sevojnu.

Po preliminarnim rezulatima Gradske izborne komisije u Beogradu, SNS je pobedila i na lokalnim izborima u glavnom gradu sa 45,6 odsto glasova, sledi DS sa 15,5 odsto, SPS sa 11,2 odsto i DSS sa šest odsto glasova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво