Читај ми!

Nikolić: Dolazi vlast koja će da prašta

Tomislav Nikolić rekao da će pobediti u drugom krugu izbora 20. maja. Dolazi vlast koja će da prašta, za razliku od ove, poručio Nikolić na završnoj konvenciji u Beogradu.

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić pozvao je građane da ga podrže na izborima 20. maja i poručio da "dolazi vlast koja će da prašta", za razliku od, kako je rekao, sadašnje vlasti.

"Nikada mi neće pasti na pamet da fizički ugrozim Tadića i njegovu porodicu, i sad mu opraštam što je slao 'otporaše' na moju kuću... Dolazi vlast koja će da prašta", poručio je Nikolić na završnom predizbornom skupu u Centru "Sava" u Beogradu.

Nikolić je poručio da će pobediti u drugom krugu izbora i dodao da je duel, koji će sutra imati sa protivkandidatom Borisom Tadićem izuzetno važan.

"Pobediću, uprkos manipulacijama i njihovom pokušaju da u drugom krugu ponovo pokradu izbore. Ko kaže da će on da pobedi. Nisam sreo čoveka koji je rekao da će glasati za njih. Nema u Srbiji tog broja glasova koji su prikazali da su dobili 6. maja. Srbija je očekivala promene", rekao je Nikolić.

Lider naprednjaka pozvao je pristalice i simpatizere SNS-a, kao i građane, da u drugom krugu glasaju za njega, uz ocenu da će kao predsednik države brinuti o svima, bez obzira na stranačko opredeljenje.

Nikolić je na konvenciji u Beogradu naglasio da su vremena za Srbiju teška, pa i najteža do sada i da zato Srbiju nikako ne treba poveriti "Tadiću u ruke".

"Kad više ovi koji su sada na vlasti ne budu mogli da kradu, neka ponovo dođe Boris Tadić. On je pokvario Srbiju i sada moraju da dođu majstori, odnosno bolji ljudi da je poprave", smatra Nikolić.

Prema njegovim rečima, u jednoj demokratskoj državi potpuno je nezamislivo da neko bude 13 godina na vlasti.

"I u Africi su poskidali sa vlasti one koji su bili toliko. Demokratska stranka, tako velika i jaka, posle dva mandata ne može da nađe drugog kandidata za predsednika Srbije, ja mogu da izdvojim 200 kandidata i svaki je bolji od Borisa Tadića", rekao je Nikolić.

Predsednik SNS-a naglasio je da je Srbija 6. maja očekivala promene, ali da se umesto toga dogodila krađa i manipulacija.

"Najpre se dogodio poraz demokratije kada je predsednik države zastupao jednu stranku, zatim je usledila najgora medijska kampanja u kojoj su naprednjaci napadani po svakom pitanju", poručio je Nikolić.

On je kritikovao novinare koji, kako smatra, isključivo izveštavaju "po diktatu i po zahtevima iz kabineta dosadašnjeg predsednika Tadića". Nikolić je naglasio da se to, svakako, neće dogoditi ukoliko on bude izabran za predsednika Srbije.

"U noći 6. maja bila je krađa izbora. To je bila noć dugih hemijskih olovaka, a džakovi su nestajali i pojavljivali se", rekao je Nikolić.

Lider naprednjaka oštro je kritikovao i Tadićeve stranačke saradnike Dragana Đilasa, Dušana Petrovića, Dragana Šutanovca i druge, za koje je rekao da su "tajkuni koji su zaradili milione i obogatili se krađom", a da sam Tadić u "životu ništa nije radio i zato ništa nije ni stekao".

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво