Zukorlić: Za istorijsko pomirenje

Sposoban sam da obezbedim istorijsko pomirenje srpskog naroda s Albancima i Bošnjacima, kao i investicije iz muslimanskog sveta, rekao kandidat za predsednika Muamer Zukorlić.

Predsednički kandidat muftija Muamer Zukorlić pozvao je građane Srbije da na izborima 6. maja glasaju za njega, jer je sposoban da obezbedi istorijsko pomirenje srpskog naroda s Albancima i Bošnjacima, kao i investicije iz muslimanskog sveta.

Na izbornom skupu u beogradskom Centru "Sava", pred više hiljada pristalica, Zukorlić je naglasio da bi njegov izbor poslao poruku Bošnjacima i Albancima da je Srbija okrenula novi list. Zukorlićev govor je prekidan burnim aplauzima i uzvicima "Hoćemo pobedu" i "Muftija, muftija",

"Mojim izborom Bošnjaci i Albanci ne bi više u Beogradu videli opasnost, jer bi to bila poruka da je većina u Srbiji okrenula novi list", istakao je Zukorlić i uporedio svoju kandidaturu s kandidaturom Baraka Obame za predsednika SAD.

Zukorlić je rekao da je za vest o raspisivanju izbora u Srbiji čuo kada je bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i da je tada jednom od svojih prijatelja šeika nagovestio da razmišlja o predsedničkoj kandidaturi.

"Koliko god da mi imamo problem gde da nađemo novac, oni imaju problem gde da ulože, a ja sam predložio Srbiju kao mesto u koje mogu da ulože novac", rekao je Zukorlić.

Muftija je upozorio da su investitori u Ujedinjenim Arapskim Emiratima rekli da je njihov uslov za ulaganje u Srbiju da nemaju problema sa lošom administracijom i korupcijom.

Muamer Zukorlić je rekao da je u Beograd došao pružene ruke i čistog srca i da je vreme da zaustave podele i da se svi narodi okrenu budućnosti i dodao da je zaštita majki i porodice jedna od ključnih tačaka njegovog programa, odnosno da ženama treba omogućiti i da rađaju i da se obrazuju i da rade.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво