Читај ми!

Predstavljanje kandidata na RTS-u

Žrebom utvrđen redosled predstavljanja predsedničkih kandidata i lista za parlamentarne izbore na programima Radio-televizija Srbije. Predstavljanje kandidata počinje u petak na Drugom programu RTS-a.

Radio-televizija Srbije žrebom je utvrdila redosled predstavljanja predsedničkih kandidata i lista za parlamentarne izbore na našim programima.

Ovde možete pogledati Zapisnik sa žrebanja. 

Svi će imati po pola sata da građanima predstave svoje programe. Predstavljanje predsedničkih kandidata na Drugom programu Radio-televizije Srbije počeće u petak.

Prvog dana, 27. aprila, počev od 20 sati predstaviće se Vladan Glišić, zatim Zoran Stanković. Dan kasnije, 28. aprila, Vojislav Koštunica, pa Tomislav Nikolić, 29. aprila Danica Grujičić, a 35 minuta kasnije Čedomir Jovanović, 30. aprila predstavljanje kandidata počinje u 20.30. Prvo će svoj program izložiti Ištvan Pastor, zatim Jadranka Šešelj.

Prvog dana maja od osam sati uveče predsednički kandidat Ivica Dačić, posle njega Muamer Zukorlić. Drugog maja od 20 sati Boris Tadić, sledi kandidat Zoran Dragišić.

Od petka ove nedelje do srede sledeće sedmice, na drugom programu RTS-a građanima će se predstaviti i stranke odnosno koalicije koje učestvuju u trci za republički parlament, njih 18.

"Oni osim živog, takozvanog gostovanja u studiju, kako stranke tako i predsednički kandidati, mogu gledaocima da ponude i svoj video-materijal ili kombinaciju video-materijala i živog gostovanja", rekao je odgovorni urednik redakcije Dopisništva Nenad J. Ristić.

Ristić je dodao da će biti zanimljivo za koji vid predstavljanja će se odlučiti.

Sve emisije emitovaće se u istoj scenografiji, a menjaće se logo u zavisnosti od predsedničkog kandidata, stranke ili koalicije koja se predstavlja.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво