Nakit koji se nosi na očima

Jedan dizajner kreirao je liniju nakita koji se nosi na očima. Sjajne suze vise na žici koja je spojena sa kontaktnim sočivom koje se stavlja u oko.

Počelo je s tetovažama, nastavilo se s pirsingom, a poslednji dodatak čini se toliko bolnim da vam samo pogled na njega izaziva suzenje. U potrazi za novostima u modnom svetu, jedan dizajner je kreirao liniju nakita koji se nosi na očima.

Sjajne suze vise na žici koja je vezana za kontaktna sočiva koja se stavljaju u oko.

Na nju možete staviti i mnoge razne dodatke, poput kristala i cveća, a mogu se koristiti za svaku situaciju.

Nakit dužine između 14 i 33 milimetara, sa sočivom je spojen posebnom medicinskom žicom i visi niz oko. Kristalni dodatak svetluca na suncu i izgleda poput prave suze.

„Ljudi koji su nosili moj nakit oduševljeni su koliko je ugodan. Uopšte ne osećaju žicu koja visi, ne šteti vidu, a sočiva se nežno pomeraju kad se pomiče oko, čak i kod treptanja. Počelo je kao eksperiment, ali kada sam dobio pozitivan odgovor od onih koji u su ga nosili, odlučio sam ga proizvoditi", rekao je dizajner nakita Erik Klarenbek.

„Potpuno je siguran. Ako vas neko uhvatiti za suzu dok vam je u oku, sočiva će samo ispasti iz njega, ili u najgorem slučaj žica će otpasti", tvrdi Klarenbek.

Nakit se može kupiti putem Interneta po ceni od 200 funti. 

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво