Britanci se zasitili „Velikog brata"

Britanska televizija „Kanal 4" odlučila je da sledeća sezona rijaliti šoua „Veliki brat" 2010. godine bude i poslednja, navodno „više iz kreativnih nego komercijalnih razloga".

Britancima je dosadio „Veliki brat" - zbog slabe gledanosti, britanska televizija „Kanal 4" (Channel 4) odlučila je da će naredna 11 sezona biti poslednja za poznati rijaliti šou.

„Veliki brat" je u Velikoj Britaniji prvi put prikazan 2000. i brzo je stekao veliku popularnost. Samo o tome se pričalo.

Neki od „ukućana" u emisiji postali su slavni, uključujući i Džejd Gudi, koja je umrla u martu ove godine od raka, u 27. godini.

Gotovo da je izazvao diplomatski incident 2007. u verziji sa poznatim ličnostima, kada je upravo Džejd Gudi optužena da je uvredila bolivudsku zvezdu Šilpu Šeti na rasnoj osnovi. 

Ipak, gledanost šoua se smanjivala iz godine u godinu.

Za razliku od 2002. godine, kada ga je gledalo čak osam miliona ljudi, što je najbolji rezultat koji je „Brat" postigao na ostrvu, trenutni serijal prati „samo" dva miliona, a to je najniža brojka od početka emitovanja.

Direktor televizije „Kanal 4", Kevin Ligo, smatra da je taj program stigao do svog „prirodnog kraja".

„Veliki brat je još uvek profitabilan za naš kanal uprkos svemu", dodao je Ligo, koji insistira da je odluka da se šou ugasi više kreativna nego komercijalna.  

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво