Zbog zvocanja dva puta skočio kroz prozor

Rus Aleksej Roskov, iznerviran "zvocanjem" supruge, popio tri boce votke i skočio sa petog sprata. Kada se čitav vratio u stan, žena je i dalje vikala, pa je ponovo skočio sa visine od 15 metara. Zdrav i čitav i posle drugog skoka, Aleksej izjavio da više neće piti alkohol.

Nakon što je popio tri boce votke, dvadesetjednogodišnji Rus Aleksej Roskov bio je toliko iznerviran ženinom zvocanjem da je otvorio prozor i skočio sa petog sprata.

Nije mu se ništa desilo, pa se vratio u stan. Kada je supruga počela da viče da je skroz poludeo, još jednom je skočio kroz isti prozor.

Kada su stigli hitna pomoć i policija, Aleksej više nije mogao da se seti zbog čega je skočio prvi put.

Drugog skoka se sećao. "Ušao sam u stan i žena je počela da se dere na mene. Vikala je da sam poludeo i da mi je votka popila mozak, pa sam se iznervirao i skočio kroz prozor", rekao je Aleksej policajcima.

Iako je u razmaku od pet minuta dva puta skočio sa visine od 15 metara, nije imao nijednu povredu. Lekari su mu samo alkoholom oprali nekoliko ogrebotina, pa je tako još jednom potvrđena narodna izreka da "Bog čuva pijance".

Aleksej, ipak, kaže da više neće izazivati sudbinu. "Nikada više neću piti. Nisam imao pojma šta radim. Bog me je sačuvao i hvala mu na tome, ali ga više neću iskušavati. Završio sam sa pićem", rekao je Aleksej.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво