Muž ubio ženu na ulici

U beogradskom naselju Karaburma,prema nezvaničnim informacijama, jednu ženu je na ulici ubio njen muž, koji je zatim pokušao da izvrši samoubistvo. Još se ne zna motiv zločina.

Kako RTS nezvanično saznaje, nešto pre 14 časova, Z.F. je krenula na posao. Muž ju je presreo na sred ulice i započeo svađu. Prema rečima očevidaca, pocepao joj je majicu i oborio na pod.

"Čula sam galamu, viku, devojka je zapomagala. Ja sam mislila da on nju bije pesnicama, videla sam i komšije da stižu u pomoć. Ja sam krenula da zovem policiju."

" On u momentu izvadi nož i ubode je jednom u desnu stranu. Ja nađem neki beton i gađam ga i pogodim ga, međutim ne reaguje, ništa. I ovaj Milan, moj komšija. U međuvremenu ovaj je još jednom ubode, nismo mogli na pravi način da joj pomognemo. Bambus trska, šta li je, i udario ga je (Milan) jedno dva-tri puta po leđima, ali ona nema snagu i polomi se, i on nju ubode i treći put, a tad je bio kraj. Ona je pala i prestala da vrišti. "

"On je posle toga izbo sebe nožem, posle smo pritrčale komšinica i ja da vidimo da joj pomognemo, ali ona je već bila mrtva."

Policija je ubrzo posle toga stigla i odvezla napadača u bolnicu, ali je on preminuo na putu do nje. Kako smo nazvanično saznali, ubijena žena je živela u Bariču, i radila dva meseca u prodavnici na Karaburmi. Njene koleginice kažu da je bila povučena osoba. Oni koji su je malo bolje poznavali, rekli su nam da joj je muž bio ljubomoran i protivio se njenom poslu. Pre nekoliko godina sa njim i dvoje dece doselila se sa Kosova u Beograd.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво