Uhapšena šestočlana grupa

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da je kriminalna grupa, koja je uhapšena zbog sumnje da je trgovala drogom i zbog nedozvoljenog držanja oružja, u sefovima pojedinih banaka u Beogradu imala je 225.000 evra, a policija je otkrila i dva stana, koja su kupili od prodaje droge i oružja.

Veljović je Tanjugu kazao da su u toku konsultacije sa specijalnim tužiocem za organizovani kriminal, koji će ovaj predmet preuzeti u dalji rad.

MUP je ranije danas saopštio da je posle višemesečnog intenzivnog rada na rasvetljavanju više krivičnih dela ubistava u Beogradu, policija uhapsila Dejana P. zvanog Ćira (34), Jelenu P. (27), Gorana Đ. (33), Dalibora N. (36), Milivoja P. (72) i Blaginju P. (64) iz Beograda.

Pripadnici MUP-a su pretresom stanova i garaža pronašli veću količinu oružja i droge - šest pištolja različitih modela i kalibara, četiri bombe, dva heklera, jedan "škorpion", tri prigušivača za različite modele oružja, jednu kapu "fantomku", četiri kilograma heroina, 150 grama kokaina i kilogram "paracetamola".

MUP je naveo da će osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu, a policija će nastaviti rad na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica u vezi sa ovim slučajem.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво