Prijave zbog tuče u Beloj Crkvi

Policijska uprava Pančevo saopštila je će biti podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira protiv Stefana C. (38) i Marka P. (25) iz Bele Crkve, koji su se sinoć fizički obračunavali u tom gradu.

Policija je utvrdila da je između njih, sinoć u 22 sata, u baštu kafića "Bos" najpre izbio verbalni, a zatim i fizički obračun.

Protiv Stefana C. biće podneta prijava zbog izazivanja tuče, a protiv Marka P. zbog vršenja nasilja nad drugim licem.

RTS je u večerašnjem "Dnevniku" otkrio da je reč o sukobu novinara i vlasnika lokalne televizije TNT Stefana Cvetkovića i bivšeg policajca Marka Pavlovića.

Sukob je počeo pre godinu dana kada je Cvetković objavio snimke na kojima se vidi da Pavlović konzumira narkotike i od tada je podneo 22 prijave zbog raznih pretnji, a Opštinsko javno tužilaštvo do sada nije reagovalo.

U sinoćnjem obračunu Cvetković je zadobio lakše povrede a Pavlović je u Policijskoj stanici u Beloj Crkvi podneo krivičnu prijavu protiv Cvetkovića "zbog korišćenja opasnog oruđa u tuči."

Opštinski javni tužilac je na godišnjem odmoru, a slučaj je preuzela njegova zamenica Nađa Pavlović - majka Marka Pavlovića, zbog čega Cvetković tvrdi da je u neravnopravnom položaju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво