Zaplenjeno više od kilogram marihuane

U akciji "Morava" zaplenjeno više od kilogram marihuane, a jedna od osoba, kod koje je pronađena droga, pustila je dresirane pse rase "staford" da napadnu policajce.

Policija je zaplenila više od kilograma marihuane, a jedna od osoba, kod koje je pronađena droga, pustila je dresirane pse rase "staford" da napadnu policajce, saopštila je danas lokalna policija.

U akciji "Morava" uhapšen je R.Đ. (26) iz Pančeva kod koga je "prilikom kontrole saobraćaja pronađeno oko kilogram marihuane".

Navodi se i da su "u nastavku akcije, pretresom stana J.B. (26) iz Pančeva, pronađeni oko 70 grama marihuane, pištolj u ilegalnom posedu i više komada municije raznog kalibra".

"Prilikom postupanja policijskih službenika J.B. ih je napao tako što je na njih pustio dresirane pse rase 'staford'", navodi se u saopštenju.

Jedan pas je naneo lake telesne povrede policajcu koji je, da bi otklonio napad od sebe, upotrebio vatreno oružje i usmrtio psa, a "tom prilikom je od rikošeta metka J.B. zadobio lake telesne povrede".

Obe osobe će uz krivičnu prijavu biti privedene ispražnom sudiji Višeg suda u Pančevu, navodi se u saopštenju.

Policijska akcija "Morava" počela je prošle godine i usmerena je ka hapšenju narko-dilera koji drogu prodaju blizi mesta gde se uglavnom okupljaju mladi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво