Читај ми!

Tužilaštvo podnelo zahtev policiji da prikupi obaveštenja o utakmici Partizan – AEK Larnaka

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je policiji zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom događaja tokom i posle utakmice odigrane 11. avgusta 2022. godine na stadionu FK Partizan između ekipa FK Partizan i FK AEK Larnaka, nakon što mu je danas dostavljen izveštaj policije o toj sportskoj manifestaciji.

Naložena je identifikacija muškarca koji je u 44. minutu fudbalske utakmice u Beogradu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Takođe je naloženo da se identifikuje foto-reporter kojeg je napao igrač AEK-a N. T., kako bi se izjasnio o razlogu i načinu napada, kao i da li je zadobio neke telesne povrede tom prilikom.

Zahtevom je naloženo i da se utvrdi identitet četiri lica koja su nakon završetka utakmice neovlašćeno ušla u teren u trenutku kada su igrači Partizana došli do južne tribine, kao i da se utvrdi da li su se ta lica fizički ili verbalno sukobila sa drugim licima.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво