Читај ми!

Odložen Milenkovićev razgovor u tužilaštvu

Razgovor sa načelnikom Odeljenja beogradske policije za borbu protiv droga Slobodanom Milenkovićem u svojstvu građanina, koji je bio zakazan za danas u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, odložen je za sledeću sedmicu na molbu Milenkovića.

Slobodan Milenković nije želeo da odgovara na pitanja tužilaštva bez prisustva svog punomoćnika, advokata Zdenka Tomanovića, pa je razgovor odložen za utorak 12. jul, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Milenković je pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

Tužilaštvo je ponovo istaklo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica".

Dodaje da se rad na utvrđivanju svih okolnosti u ovom predmetu nastavlja.

Što se tiče tvrdnje advokata Zdenka Tomanovića da je tužilaštvu prosleđena informacija o ugroženoj brzbednosti Slobodana Milenkovića i drugih lica, tužilaštvo ističe da zaključno sa današnjim danom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nije data, niti prosleđena ova vrsta informacija.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво