Читај ми!

Satovi vredni 240.000 evra otkriveni u prtljažniku automobila na Horgošu

Osam ručnih satova marke "Rolex" i "Michael Kors" otkriveno u prtljažniku automobila kojim su muškarac i žena putovali iz Nemačke za Srbiju. Iako su rekli da nemaju ništa da prijave, ispostavilo se da u koferu imaju nove i korišćene skupocene satove. Vrednost jednog od njih procenjena na 125.000 evra.

Na ulazu graničnog prelaza Horgoš sprečen je pokušaj krijumčarenja novih i korišćenih firmiranih satova, čija je vrednost procenjena na oko 240.000 evra, saopštila je Uprava carina.

Originalni muški i ženski satovi poznatih robnih marki otkriveni su u prtljažniku "audija A6", nemačkih registarskih oznaka, kojim su muškarac i žena putovali iz Nemačke ka Srbiji.

Kako se navodi, putnici su se odlučili za traku obeleženu zelenim semaforom koja je namenjena onima koji nemaju ništa da prijave, što su oboje i potvrdili prilikom susreta sa carinikom.

Međutim, tokom detaljne kontrole u jednom od kofera sa garderobom pronađena je i crna kutija sa ukupno osam muških i ženskih ručnih časovnika robnih marki "Rolex" i "Michael Kors".

Da je reč o skupim satovima koji su morali biti prijavljeni carinskoj kontroli govori podatak da je vrednost jednog od njih, korišćenog muškog sata "Rolex", procenjena na 125.000 evra.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво