Читај ми!

Pljačke prodavnica u Prekovcu kod Novog Brda

Dve prodavnice opljačkane su tokom noći u selu Prekovce kod Novog Brda, a pljačkaši su odneli robu u vrednosti od nekoliko hiljada evra, preneo je RTS-u Dušan Perić, radnik jedne od prodavnica.

Dušan Perić prenosi da je ovo drugi put ove godine da pljačkaju prodavnicu vlasnice Snežane Perić u kojoj on radi. Prethodno su je opljačkali 16. aprila. Odneli prehrambenu robu i cigarete.

Istovremeno je tokom noći opljačkana gvožđara, prodavnica Siniše Dimića. Iz nje su odneli tehničku i drugu metalnu robu.

Policija je izvršila uviđaj, naveo je Perić i dodao da ne očekuju da pronađe počinioce.

Naveo je primer pljačke prodavnice od pre tri godine, koju su prijavili policiji, a koja ih je prethodnih dana obavestila da počinioce nisu otkrili i da slučaj zastareo.

"Osećamo se nesigurno i ne znamo da li da i dalje radimo, jer su pljačke postale normalnost. Počinioci nisu otkriveni što je još problematičnije", rekao je Perić.

Za noćašnju pljačku policiji su predočili dokaze, kao što su tragovi dolaska i odlaska pljačkaša, ali da su im policije rekli da otiske prstiju na prašnjavim površinama ne mogu da koriste.

Na prodavnicama je od obijanja načinjena i materijalna šteta.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво