Читај ми!

U nastavku akcije "Brezovica" uhapšene dve osobe

Dve osobe su uhapšene u akciji policije i tužilaštva u Štrpcu, a po odluci tužioca određen im je prtivor od 48 sati.

Uhapšeni su carinik N.G. i predsednik UO "Ski centar Brezovica" S.I. Osumnjičeni su za krivično delo primanje mita.

Osnovno tužilaštvo u Uroševcu najavljuje da će protiv uhapšenih podneti zahtev za određivanje pritvora osnovnom sudu u Uroševcu.

Na sedam lokacija u Štrpcu i okolnim selima više sati trajala je akcija policije u kojoj su pretresene zgrade Privremenog organa te opštine i privatni objekti, zbog, kako su saopštili iz tužilaštva u Uroševcu, sumnje da su navodno počinjena krivična dela zloupotrebe službenog položaja, uzimanje i davanje mita.

"Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Uroševcu iu saradnji sa kosovskom policijom - Uprava za teške zločine u Prištini, nastavlja se akcija 'Brezovica', odnosno naredba kontrole u ​​zgradi Opštine paralelnih objekata u Štrpcu, zbog sumnje za krivična dela zloupotrebe službene dužnosti, uzimanje i davanje mita", navodi se u ranijem saopštenju Tužilaštva.

U prethodnoj akciji 3. ​​marta, istog kodnog naziva, uhapšeno je sedmoro osumnjičenih. Među njima tri bivša službenika Ministarstva životne sredine, prostornog planiranja i infrastrukture i četiri vlasnika privatnih preduzeća.

U prvoj akciji poznatoj kao "Brezovica", u decembru prošle godine, uhapšeno je 10 osoba, među kojima je i bivši predsednik opštine Štrpce Bratislav Nikolić.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво