Nastavak akcije "Morava"

U nastavku akcije "Morava" uhapšeno devet članova kriminalne grupe, zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge.

Jagodinska policija uhapsila je devetočlanu kriminalnu grupu, u nastavku akcije "Morava", zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Uhapšeni su Ivan Miljković, zvani Globus (33), koji je označen kao organizator grupe, njegova nevenčana supruga Biljana Arsenijević (24), Stojanka Nikolić zvana Ana (25), Darko Ignjatović, zvani Palestinac (29) i Vladan Milenković (49), svi iz Svilajnca.

Kako navodi policija, uhapšeni su i Dragan Brezonić (26) iz Porodina, Slađan Vukosavljević zvani Živac (26) iz Bobova, Goran Kostić zvani Kalimdža (28) iz Svilajnca i Nebojša Krstić zvani Krle (45) iz Jagodine.

Policija sumnja da je ta grupa, od septembra 2009. godine do hapšenja, na teritoriji Jagodine, Svilajnca, Žabara i Velike Plane, prodavala heroin u blizini škola i mesta gde se okupljaju mladi.

Svim uhapšenima određena je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, a policija nastavlja rad na ovom slučaju, piše u saopštenju.