Читај ми!

U automobilu na Horgošu 20 kilograma turskog sredstva za potenciju, vozač kaže da je za poklon

Carinici na graničnom prelazu Horgoš otkrili su i zaplenili u nedelju oko 20 kilograma turskog sredstva za potenciju "Macun", saopštila je Uprava carina.

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na izlazu iz zemlje izdvojen automobil nemačkih registarskih oznaka ''audi A6'', kojim su se iz Turske ka Nemačkoj, gde žive i rade, vraćala dva putnika.

Osim što su na prelazu odabrali zeleni kontrolni prolaz, namenjen putnicima koji nemaju ništa za prijavljivanje, dvojica turskih državljana bili su kategorični u tome, da sa sobom nose samo lični prtljag.

Detaljnim pregledom je najpre iza suvozačkog sedišta pronađena jedna torba napunjena kutijama poznatog turskog sredstva za potenciju na bazi meda ''Themra Epimedymlu Macun'', a potom je kofer ispunjen istim preparatom nađen u prtljažniku.

Ukupno se u prtljagu našlo 289 kutija sa po šest kesica oralnog gela za potenciju, čija je vrednost procenjena na gotovo 6.000 dolara.

Vozač automobila, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, izjavio je da su preparati za potenciju bili namenjeni za poklon porodici i prijateljima.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво