Читај ми!

Osamnaestogodišnjak sa probnom dozvolom vozio 245 kilometara na čas

Saobraćajna policija isključila je četiri vozača zbog različitih saobraćajnih prekršaja, među njima i mladića koji je na auto-putu vozio čak 245 kilometara na sat, saopštio je MUP.

Naime, policija je na auto-putu Miloš Veliki, kod Ljiga, u utorak isključila iz saobraćaja 18-ogodišnjeg vozača automobila marke "audi" koji je vozio brzinom 245,9 kilometara na čas, dok je ograničenje 130.

On je imao probnu vozačku dozvolu i upravljao je automobilom čija snaga motora prelazi dozvoljenu.

Takođe, u Beogradu, oko 23.40 na raskrsnici Vidske i Ustaničke ulice, policija je zaustavila 29-ogodišnjeg vozača koji je upravljao automobilom "fijat multipla", a utvrđeno je da je bio pod dejstvom kanabisa.

Policijski službenici su oko jedan sat posle ponoći u Surčinskoj ulici zaustavili 24-ogodišnjeg vozača automobila marke "audi", kojem je izmereno 2,18 promila alkohola u organizmu.

Nešto ranije, na raskrsnici Ulice maršala Tolbuhina i Bulevara Nikole Tesle policija je zaustavila ženu (33) koja se prethodno nije zaustavila na znak policijskih službenika, a onda je odbila da se podvrgne testu na drogu i alkotestiranju.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dodaje se u saopštenju.  

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво