Читај ми!

Uhapšen mladić zbog krađa, sumnja se da je koristio nepažnju vozača koji su ostavljali ključeve u automobilima

Beogradska policija uhapsila je mladića koji se tereti da je na teritoriji Savskog venca, Novog Beograda, Starog grada i Smedereva iskoristio nepažnju vozača koji su ostavili ključeve u automobilima startovao vozila i odvozio se do određenih lokacija gde je te automobile ostavljao. Sumnja se i da je u jednom beogradskom hotelu ukrao dve torbe sa ličnim stvarima oštećenih i ključeve automobila koji se nalazio na parkingu hotela, a kojim se odvezao na teritoriju Lazarevca gde je izazvao saobraćajnu nezgodu.

Uhapšen je M. D. (1998) iz Smedereva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa, krađa, lažno predstavljanje, kao i više krivičnih dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, saopštio je MUP.

Tereti se da je, 26. i 27. jula, na teritoriji Savskog venca, Novog Beograda, Starog grada i Smedereva, iskoristio nepažnju vozača koji su ostavili ključeve u automobilima, startovao vozila i odvozio se do određenih lokacija gde je te automobile ostavljao.

Takođe, kako se sumnja, u jednom beogradskom hotelu ukrao je dve torbe sa ličnim stvarima oštećenih, laptop i ključeve automobila koji se nalazio na parkingu hotela, a kojim se odvezao na teritoriju Lazarevca gde je izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom pobegao napustivši vozilo.

Hitrom reakcijom policija ga je pronašla u neposrednoj blizini, a prilikom legitimisanja on je na uvid policajcima dao ukraden turski pasoš.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da ne ostavljaju ključeve automobila u vozilima, ni u kontakt bravi, kako bi sprečili izvršenja ovakvih krivičnih dela.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво