Читај ми!

Optužni predlog protiv tri osobe zbog napada na novinara Daška Milinovića

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je podnelo optužni predlog protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su 16. aprila napali novinara Daška Milinovića.

Radio-voditelj Daško Milinović napadnut je 16. aprila u Novom Sadu prilikom odlaska na posao.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je, nakon preduzetih dokaznih radnji, 13. maja Osnovnom sudu u Novom Sadu podnelo optužni predlog protiv tri osobe.

Protiv U. S. (1996) i N. K. (1997), obojice iz Surčina, optužni predlog je podnet zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilašvu, a protiv M. E. (1990) iz Jakova zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje u podstrekavanju.

"U navedenom optužnom aktu, tužilaštvo je za okrivljenog podstrekača i okrivljenog koji je oštećenom naneo lake telesne povrede, predložilo izricanje maksimalne zakonom propisane kazne za krivično delo koje im se stavlja na teret u trajanju od po pet (pet) godina zatvora, te je stavilo predlog da se prema okrivljenima produži pritvor", navodi se u saopštenju Tužilaštva.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво