Читај ми!

Akcija "Gnev" u Vranju, uhapšene dve osobe zbog sumnje na proizvodnje i neovlašćeno držanje narkotika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, u okviru akcije "Gnev", uhapsili dve osobe.

Uhapšen je M. M. (1990) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave u Vranju.

Takođe je, navodi se, policija uhapsila B. M. (2003) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je M. M. juče u svom automobilu prodao marihuanu B. M., kao i da su potom konzumirali ovaj narkotik.

Policija je kod osumnjičenih pronašla manju količinu marihuane.

"M. M. se sumnjiči da je, nakon što ga je patrola dovela u prostorije Policijske uprave, mobilnim telefonom udario policijskog službenika, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", navodi se u saopštenju.

Ističe se da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni zameniku tužioca.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво