Читај ми!

Osumnjičeni radnik obezbeđenja tržnog centra negira da je napao devojčicu

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu radnik obezbeđenja u Tržnom centru na Zvezdari D. Š. (61) negirao je da je pre dva dana pokušao da seksualno napadne 10-godišnju devojčicu u toaletu tržnog centra.

Policija je nakon što je uhapšen saopštila da se sumnja da je D. Š. pozvao devojčicu da uđe s njim u toalet tržnog centra, gde je otkopčao pantalone, pa je poljubio u obraz, a potom i neprimereno dodirnuo.

Devojčica je pobegla, a slučaj je prijavljen policiji koja je ubrzo identifikovala i uhapsila D. Š.

D. Š. je, međutim, kako Tanjug saznaje, u odbrani naveo da nije ni ulazio u toalet sa devojčicom i da ne zna šta je ona unutra radila, tvrdeći da nije pozvao devojčicu da krene sa njim, već da se ona prva obratila njemu.

"Ja nikoga nisam zvao da ide sa mnom, ona je mene pitala da li može u toalet, a ja sam je pitao da li hoće da je otpratim", naveo je pored ostalog osumnjičeni.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Pritvor je predložen da ne bi ponovio krivično delo u kratkom roku, da ne bi uticao na svedoke i zbog uznemirenja javnosti. Očekuje se odluka suda o ovom predlogu.

D. Š. se tereti za krivično delo obljuba sa detetom u pokušaju.

Mediji su preneli da su sigurnosne kamere tržnog centra na Zvezdari snimile kako muškarac odvodi 10-godišnju devojčicu u toalet, a potom i kako izlaze.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво