Podignut optužni predlog protiv Babićevog vozača

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv vozača koji je osumnjičen da je 31. januara izazvao saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi u Doljevcu.

U optužnom predlogu se navodi da je vozač bio u stanju da shvati značaj svog dela i da upravlja svojim postupcima, kao i da je u automobil "opel astra" udario na samoj naplatnoj rampi brzinom od 93 kilometra na čas, iako je ograničenje u zoni naplatne rampe 60.

Vozač automobila "škoda superb" je nakon nesreće koja se dogodila 31. januara zadržan u policiji do 48 sati, a tužilaštvo predlaže kaznu od najmanje pet godina zatvora i meru zabrane upravljanja motornim vozlom, takođe od pet godina.

U nesreći na naplatnoj rampi Doljevac je nastradala jedna žena. Dvoje putnika je laške, a dvoje teško povređeno, među kojima i direktor Koridora Srbije Zoran Babić, koji je bio u "škodi superb".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво