Novi Pazar, počelo suđenje osumnjičenom za ranjavanje policajca

Pripremnim ročištem pred Višim sudom u Novom Pazaru počelo je suđenje Dž. K. (35), osumnjičenom da je prošlog septembra u Ulici Stevana Nemanje ranio policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (35).

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost, a Dž. K. se tereti za teško ubistvo u pokušaju.

Prema navodima optužnice, Dž. K. je 7. septembra dok je sedeo u bašti jednog kafića iz vatrenog oružja u stomak pogodio Čekanovića koji je sa kolegom bio u patroli.

Povređenom policajcu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, posle čega je prebačen na VMA u Beogradu gde se oporavljao nekoliko nedelja.

Dž. K. je otkriven pomoću kamera video-nadzora kafića, na kojem se vidi da je on pucao u policajca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво