Uhapšeni Čačani otmičari

Devetnaestogodišnji Miloš Đ. i deset godina stariji Nemanja Ć. iz Čačka, osumnjičeni za otmicu čačanskog taksiste D. P, uhapšeni su u zajedničkoj akciji čačanske i novopazarske policije.

Udruženje "As taksi" iz Čačka je prošle noći, oko 2:30 sati, uputilo taksi sa vozačem D. P. na poziv iz Banjalučke ulice u Čačku gde su dva naoružana maskirana lica i uz pretnju pištoljem primorala taksistu da ih odveze van grada.

U mestu Sušice vozača su ubacili u gepek, ali su ga iz vozila izbacili dva nedaleko od Ivanjice.

Otmičari su nastavili da voze prema Sjenici i oko pet sati ujutru u selu Čedovo pucali su na policajce koji su pokušali da ih zaustave.

Na ulazu u Sjenicu napustili su vozilo i pobegli.

Policija ih je pronašla i uhapsila u blizini sela Kladnica.

Milošu Đ. i Nemanji Ć, koji se terete za krivična dela protivpravno lišavanje slobode, prinuda, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i nedozvoljeno držanje oružja, određena je mera zadržavanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво