Pritvor za otmicu

Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu pokrenuo je istragu i odredio jednomesečni pritvor trojici osumnjičenih za krivično delo otmice i iznude, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, ne navodeći ime oštećene osobe.

Precizirano je da je beogradska policija uhapsila Gorana O. (42), Ivana M. (35) i Božicu J.(46) iz Beograda zbog osnova sumnje da su 1. avgusta oteli oštećenog i odveli ga u naselje "Šuplja stena", u blizini napuštenog dečijeg odmarališta.

Uz primenu fizičke sile, osumnjičeni su ga prisiljavali da im donese 25.000 evra, navedeno je u saopštenju i dodato da su mu potom oduzeli automobil "BMV".

Mesec dana kasnije oni su, uz primenu sile i pretnje, naterali suprugu oštećenog da potpiše ugovor o kupoprodaji kuće sa Ivanom M. za iznos od 80.000 evra.

Ugovor su overili u sudu, a oštećenima nije isplaćen nikakva novac, dodato je u saopštenju i ukazano da su osumnjičeni oštećenom zapretili da će do 15.septembra morati da im donese još 45.000 evra ili će iznos na svakih 15 dana rasti za dodatnih 10 odsto.

Pošto je oštećeni slučaj prijavio policiji, osumnjičeni su uhapšeni i uz krivičnu prijavu privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu koji im je odredio jednomesečni pritvor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво