Pacijentkinja iz saniteta skočila na ulicu

Pacijentkinja Klinike za psihijatriju u sastavu niškog Kliničkog centra O.S. (35) skočila je iz sanitetskog vozila kojim je upućena na konsultativni lekarski pregled kod ginekologa i teško se povredila, saopštila je niška policija.

U vozilu su se nalazile četiri pacijentkinje i jedan pacijent u pratnji dve medicinske sestre, rekli su novinarima lekari Klinike za psihijtriju u Gornjoj Toponici. Sanitet je pacijente trebalo da preveze od Gornje Toponice do Kliničkog centra koji se nalazi u samom gradu.

U jednom trenutku O.S. je otvorila vrata i skočila na ulicu, pa je zbog zadobijenih povreda hospitalizovana na Klinici za neurohirurgiju i van je životne opasnosti, rekli su lekari.

Na klinici za psihijatriju su rekli da je zdravstveno stanje O.S. bilo u poboljšanju posle sprovedene antidepresivne terapije i da je jednom već bila kući na terapijskom vikendu.

Lekari su napomenuli da su ovakvi incidenti mogući u psihijatriji.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво