Sukob ispred Aeroinženjeringa

U sukobu sadašnjih i bivših radnika Aeroinženjeringa sa privatnim obezbeđenjem direktora Radovana Anđelića ispred firme na Novom Beogradu lakše je povređena jedna osoba. Povređeni radnik i nekoliko svedoka tvrde da ga je udario direktor koji poriče te optužbe.

Radnici Aeroinženjeringa su se okupili da traže 28 zaostalih plata i otpremnine.

Patrola policije pozvala je direktora i predstavnika radnika da uđu u zgradu. Tada je obezbeđenje oborilo radnika koji je ušao na poziv policije i zabranilo ulaz drugim radnicima.

"Mene su pripadnici obezbeđenja oborili a onda je prišao direktor dok sam klečao i udario me da kažem na kvarno", rekao je radnik Aeroinženjeringa Nenad Kuč.

Nebojša Kovač rekao je da tek kada su pripadnici obezbeđenja oborili Nenada i kada je direktor počeo da ga šutira mi smo probili obezbeđenje i to ne da bi ih povredili već da smirimo situaciju.

Direktor Anđelić smatra da radnici nisu smeli da uđu u zgradu.

"Došlo je do guranja i tuče. Ja izjavljujem da nikoga nisam udario i da niko nije mene udario", rekao je Anđelić .

On je dodao da nije njegova krivica što ne može da isplati zarade i otpremnine jer manjinski vlasnik, kiparska firma Braće Karić Yusiko ometa prodaju imovine čija je vrednost procenjena na 14 miliona evra.

Iako se sukoba dogodio prepodne, iz MUP- a smo dobili samo šturu informaciju da su učesnici u tuči dovedeni u policiju zbog identifikacije i da će protiv njih biti podnete krivične prijave.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво