Osumnjičenima za ubistvo Tarića određen pritvor

Protiv dvojice osumnjičenih da su izvršili krivično delo teškog ubistva Smaila Tarića iz Malog Zvornika, istražni sudija Okružnog suda u Beogradu danas je pokrenuo je istragu i odredio im jednomesečni protvor.

Portparol Okružnog suda Ivana Ramić izjavila je Tanjugu da je pritvor do 30 dana određen Veliboru Bakiću i Milošu Rašiću, dok je protiv Danice Todorović pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćenog držanja oružija i ekspolozivnih materijala.

Ramićeva je objasnila da je saslušanje osumnjičenih, koji su pred istražnim sudijom izneli svoju odbranu, trajalo do tri sata ujutru.

Odrubljena glava Smaila Tarića pronađena je pre tri dana u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 318 posle anonimne dojave upućene beogradskim medijima, a njegov identitet utvrđen je DNK analizom.

Policija je prekjuče u donjem delu Karađorđevog parka u Beogradu, preko puta Veterinarskog fakulteta i stotinka metara od autoputa, pronašla i Tarićevo telo.

Načelnik Krminalističkog odeljenja MUP-a Srbije Darko Senić rekao je tada Tanjugu da je telo pronađeno u žbunju nedaleko od staze.

U MUP-u je potvrđeno da je Tarić od ranije bio poznat policiji i da je njegova tragična sudbina najverovatnije posledica umešanosti u šverc oružja i povezanosti sa više kriminalnih klanova u zemlje, ali i u zemljama okruženja.

 Povezane vesti:

Uhapšena dvojica zbog ubistva Smaila Tarića

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво