Promocija "Er Srbije" na Tajms skveru

Po prvi put srpska nacionalna avio-kompanija reklamira se na jednom od brojnih reklamnih panoa, na jednoj od najposećenijih svetskih turističkih atrakcija - njujorškom Tajms skveru.

Promoterke u majicama sa logom srpskog avio-prevoznika delile su promotivni materijal, a na Tajms skveru bili su i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić.

"Ponosni smo na našu nacionalnu avio-kompaniju Er Srbiju' i ponosni smo što smo danas ovde gde je centar sveta", rekla je Mihajlovićeva.

Mihajlovićeva je ponovo poručila da se nada da Njujork neće biti jedina destincija u Americi do koje će leteti "Er Srbija".

I gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je i predsednik Nadzornog odbroa "Er Srbije", ponosan je što su, kako kaže, "Er Srbija", Beograd i Srbija ponovo "broj jedan" u SAD.

"Tajms skver je centar Njujorka, Njujork je centar Amerike, a danas je u centru Njujorka i Amerike Beograd glavna tema", naglasio je Mali.

Generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić je rekao da reklama promoviše kompaniju i našu zemlju, jer je cilj upravo da što više ljudi dođe u Srbiju.

"Danas je Srbija centar sveta", rekao je Kondić.

Avion "Er Srbije" je u četvrtak, 24 godine posle poslednjeg leta JAT-a za Njujork, direktno leteo iz Beograda za tu svetsku metropolu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво