Читај ми!

Beograd u trci za EKSPO 2027, u kampanji Novak Đoković, Stefan Milenković, Miki Manojlović

Novi sajamski prostor koji će se graditi pored budućeg Nacionalnog stadiona biće mesto održavanja manifestacije EKSPO 2027 ukoliko Beograd bude domaćin, rekao je ministar finansija Siniša Mali nakon predstavljanja kandidature u Parizu. Nevezano za taj događaj, najavio je da će do kraja nedelje potpisati ugovore za početak radova na infrastrukturi za oba projekta.

Srbija se drugi put predstavila u Parizu kao kandidat za domaćina EKSPO 2027.

"Za nas je ovo važno zbog svih uspeha koje smo postigli prethodnih godina. Ukoliko uspemo u ovome, 100 do 150 zemalja bi bilo predstavljeno na tom sajmu, veliki broj ljudi bi došao da poseti Srbiju i region. Dodatni podsticaj bi značio našem ekonomskom rastu tako da se svim snagama borimo kako bismo u tome uspeli", rekao je Mali posle Skupštine Međunarodnog biroa za izložbe.

U kampanji za Beograd video-linkom se predstavio i Novak Đoković. Podršku u Parizu dali su Miki Manojlović i Stefan Milenković.

"Naša tema je 'Igraj za čovečanstvo'. Dakle muzika, sport, inivacije, mladi. Ukoliko ovo dobijemo biće to šansa za nas ali i velika potvrda naše ekonomije i pozicije koju smo izgradili na polju inovacija", kaže Mali.

 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво