Читај ми!

Zamenik direktora Kancelarije za KiM obišao mladića, napadnutog u Babinom Mostu

Zamenik direktora Kancelarije za KiM, Borislav Tajić, obišao je u KBC u Kosovskoj Mitrovici mladića Nemanju Mitrovića, koga je grupa Albanaca 12. septembra napala u Babinom Mostu i nanela mu povrede opasne po život.

Borislav Tajić je Mitrovićima preneo pozdrave i podršku direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića, kome je danas poseta zabranjena, i poručio da niko ne može da spreči pomoć države Srbije našem narodu u pokrajini, saopštila je Kancelarija za KiM.

Nastojaćemo da pomognemo Mitrovićima u svim segmentima u kojima je to moguće, da na što bezbolniji način prebrode ovu, za sve nas, a posebno njih, tešku situaciju, istakao je Tajić.

Majka Milena Mitrović istakla je da se pritisak na njihovu porodicu u Babinom Mostu nastavlja, ali je zahvalila Kancelariji za KiM i direktoru Petkoviću na podršci.

Mnogo nam znači podrška naše države i advokata kog je Kancelarija angažovala da nam pomogne da isteramo pravdu, prenela je Milena Mitrović.

Oca i sina, Sašu i Nemanju Mitrovića, nožem je napao Albanac u Babinom Mostu kod Obilića i naneo im teške telesne povrede, ali nisu životno ugroženi. 

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво